Få overblik, og styrk salget med webCRM

Kæmper din virksomhed med skuffesystemer og post-it-kaos? Eller vil I bare gerne have mere kontrol med salgsprocessen og øge salget?

webCRM er et praktisk CRM-værktøj, der er hurtigt at tage i brug og overskueligt at anvende i hverdagen. Med webCRM kan din virksomhed samle al viden om hver enkelt kunderelation – ikke bare fra salgsarbejdet, men også fra marketing og kundeservice. Det giver overblik og gør det let at planlægge en målrettet indsats. Og det booster salget!

Med integrationen bliver dit arbejde nemmere på flere måder:

  • Dine debitorer i Uniconta overføres nemt til webCRM, når integrationen sættes i gang. Derefter kan du løbende synkronisere Uniconta og webCRM, så dine data er ens i begge systemer, og du undgår dobbeltindtastning. Når et kundeemne er blevet til en kunde, bliver data på samme måde synkroniseret mellem de to systemer, og kunden bliver oprettet som debitor i Uniconta.
  • Hvis du bruger varelinjer, kan du nemt synkronisere dem fra Uniconta til webCRM. Herefter kan du oprette tilbud baseret på opdateret varelinjeinformation direkte i webCRM, skrive og sende dit tilbud og få tilbuddet konverteret til en salgsordre i Uniconta.
  • Eksisterende og nyoprettede fakturaer fra Uniconta bliver sendt til webCRMs leverancemodul, så du har det fulde overblik i webCRM. 

Opsætning af din integration til Uniconta

Hvis du allerede er webCRM-kunde og bruger Uniconta, sætter vi integrationen op for dig til en fast pris på DKK 9.995 ekskl. moms. Herefter bliver integrationen løbende opdateret gennem dit webCRM-abonnement. 

Tilbud på opsætning af både webCRM-løsning og integration til Uniconta til nye kunder

Hvis du ikke er kunde hos webCRM endnu, tilbyder vi at sætte både din webCRM-løsning og din Uniconta-integration op til en intropris på DKK 15.995 ekskl. moms. Tilbuddet indeholder:

  • Opsætning af din webCRM-løsning samt integration med Outlook/Exchange/Google Apps og Uniconta
  • Administratorkursus (heldags i København eller Fredericia)
  • 1 webinar, hvor vi gennemgår Uniconta-integrationen.
  • Uddannelse i brug af webCRM-løsningen samt 4 konsulenttimer, som du kan bruge til ad hoc tilretning af din løsning.
  • Gratis servicetjek efter 4 måneder.

Bemærk, at integrationen forudsætter, at du har webCRM PLUS- eller ENTERPRISE-løsning.

 

Land Danmark, herunder Færøerne og Grønland
Kategori Customer management
Type Independent Add-on
Platform Mac OS, Windows, Android
Hvilken sektor er den Add-on til CRM
Generelle betingelser Uniconta-abonnement, webCRM PLUS- eller ENTREPRISE-abonnement
Uniconta forudsætninger Server: The add-on requires a Uniconta Server-login and minimum of one (1) specific server user.
Anvendelse 2-vejs synkonisering af debitorer, kontaktpersoner, salg, varelinjer og ordrer.
Pris Opsætning: DKK 9.995 ekskl. moms, løbende: fra DKK 245 pr. måned
Denne Add-on er udviklet af: webCRM A/S | E-Mail | Lyngbyvej 3 2100 Denmark
Uniconta A/S frasiger sig ethvert ansvar for denne Add-on og henviser til ovenstående udvikler. For vores generelle Uniconta licens besøg venligst vores vilkår og betingelser

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. denne add-on

*
*

Top