– Arbejdsseddel REEFTmobile – Besøg Add-on website

Digital ordrestyring på mobilen med App

Få en nemmere og mere effektiv arbejdsdag! Med digital ordrestyring på mobilen får I styr på tidsregistrering og fakturering, I bliver bedre til kvalitetssikring, materialeregistrering og ordrehåndtering, og I kan styre jeres ordrer og opgaver både fra kontoret og ude i marken hos serviceledere, montører og andre mobile medarbejdere. I leverer en bedre service til jeres kunder, når alle oplysninger om opgaverne ligger samlet digitalt og kan trækkes ud som servicerapporter eller dokumentation.

Digitaliser jeres processer og bliv mere effektive

Som servicevirksomhed er der penge at spare på at optimere processerne i virksomheden, fx gennem bedre tidsregistrering og materialeregistrering. Med en digital serviceløsning fjerner I papirer og post-it lapper fra både kontoret og de mobile medarbejdere og kan veksle spildtid til arbejdstid. Den digitale serviceløsning – eller field service management systemet – letter arbejdet for administrationen og montører eller servicemedarbejdere, fordi alle data registreres elektronisk og overføres til økonomisystemet.

Land Danmark, herunder Færøerne og Grønland, Iceland
Kategori Order management, Project Management, Reporting, Tools
Type Independent Add-on
Platform iOS, Windows, Linux, Android
Hvilken sektor er den Add-on til Service Virksomheder, Intern Vedligehold samt alle der har brug for at registrere tid og forbrug
Generelle betingelser REEFT og Uniconta integration
Uniconta forudsætninger Server: The add-on requires a Uniconta Server-login and minimum of one (1) specific server user.
Anvendelse Ordrestyring og håndværker App - Planlægning - Time- og Materiale registrering - Foto & KS
Seneste version 3.64
Pris 14.500 for integration dertil REEFT licenser, kontakt os for pris
Denne Add-on er udviklet af: REEFT A/S | E-Mail | Sandøvej 8 8700 Denmark
Uniconta A/S frasiger sig ethvert ansvar for denne Add-on og henviser til ovenstående udvikler. For vores generelle Uniconta licens besøg venligst vores vilkår og betingelser

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. denne add-on

*
*

Top