IRIS FAKTURAGODKENDELSE Besøg Add-on website

Iris er en 100% dansk ejet virksomhed. Vi har danske udviklere, konsulenter og dansk support.

Vi har været på det danske marked siden 2001 og derfor en meget bred samt dyb forståelse for danske regnskaber, ERP-systemer og de processer der anvendes i Danmark.  

IRIS software er fuldt ud og dybt integreret i Uniconta. Vores integration til Uniconta er bygget og aktiv i brug. Derfor er Iris klar til alle Unicontasystemer, så integrationen får man med, ved valg af Iris’ løsning. 

Iris håndterer indgående fakturaer automatisk fra ankomst til sikker godkendelse og herefter automatisk kontering og bogføring i Uniconta. Iris konfigureres og tilpasses jeres processer og regler, ikke omvendt.

  • Vi håndterer 100% elektroniske fakturaer (OiO, EDI, PEPPOL mm.), og naturligvis også PDF’er samt fysiske fakturaer.
  • Vi kan både håndtere omkostningsfakturaer og indkøbsfakturaer (GE og PO’er).
  • Vi har direkte kunder men også administrationshuse som benytter vores software til deres kunder. Vi har store kunder som fx Grønlands Selvstyre med mange hundrede brugere og ned til mindre Handelsvirksomheder med få ansatte.
  • Vi har desuden udviklet en løsning til Uniconta hvor vi står for udsendelse af de OiO fakturaer der er genereret i Uniconta, på en meget nem, billigt og smidig måde.

Så har du behov for en løsning til netop dit behov, spænder vi bredt. Vi kan på kort tid etablere løsningen der sparer jer for en masse arbejde og samtidigt højne kvaliteten i jeres økonomiafdeling og organisation.

Iris giver gerne en fast pris inden opstart. Vi inkluderer hosting, support og opgraderinger ligeledes i en løbende fast pris, så hos Iris kommer der ikke overraskelser.

Land Danmark, herunder Færøerne og Grønland
Kategori Document management, Project Management, Tools
Type Independent Add-on
Platform iOS, Mac OS, Windows, Linux, Android
Hvilken sektor er den Add-on til ALLE VIRKSOMHEDER MED INDGÅENDE FAKTURAER OG UDGÅENDE OIO'er
Generelle betingelser UNICONTA
Uniconta forudsætninger Client: The add-on requires a minimum of one (1) Uniconta full user.
Anvendelse Iris håndterer indgående fakturaer automatisk fra ankomst til sikker godkendelse og herefter automatisk kontering og bogføring i Uniconta.
Seneste version 5.0.6
Pris Lav etableringsomkostning, fast løbende abonnement eller fast pris per dokument
Denne Add-on er udviklet af: IRIS Enterprise Solutions A/S | E-Mail | Galoche Alle 15 4600 Denmark
Uniconta A/S frasiger sig ethvert ansvar for denne Add-on og henviser til ovenstående udvikler. For vores generelle Uniconta licens besøg venligst vores vilkår og betingelser

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. denne add-on

*
*

Top