iOrdre Ordrestyring Besøg Add-on website

Mobil løsning til Sælgere / Konsulent:
iOrdre er Danmarks bedste mobile ordresystem til kørende sælgere og konsulenter, der skal kunne optage ordrer “i marked”.
iOrdre kan ligeledes anvendes ifm. service- og vedligeholdelses-opgaver, hvor der er behov for løbende redigering (tilføje reservedelsforbrug) af ordrene.
Systemet er bygget direkte oven på Uniconta, og er oplagt for virksomheder, som anvender ét af disse økonomisystemer.
iOrdre er en hurtig og nem måde at gøre sin Uniconta tilgængelig for kørende sælgere, konsulenter eller andre personer i virksomheden, som har behov for at kunne tilgå kunde oplysninger, eller optage ordre, mens de er “på vejen”.

iOrdre Direkte integreret i dit ERP-system:
iOrdre er direkte integreret i dit ERP-system, og der er således ingen forsinkelser eller opdateringstider på data, når de skal indlæses eller udlæses.

Intet dobbeltarbejde:
Med iOrdre slipper du for at taste dine ordrer to gange! Registrér dine ordrer direkte på din smart phone eller tablet, mens du besøger dine kunder.

Dermed kan du afslutte dit arbejde, inden du forlader kunden, og rette fokus mod den næste.

Land Danmark, herunder Færøerne og Grønland
Kategori Customer management, Order management
Type Plugin
Platform iOS
Hvilken sektor er den Add-on til iOrdre er skræddersyet til sælgere, konsulenter og medarbejdere generelt, som skal kunne arbejde offline.
Generelle betingelser API service
Uniconta forudsætninger Server: The add-on requires a Uniconta Server-login and minimum of one (1) specific server user.
Anvendelse iOrdre er en hurtig og nem måde at gøre sin Uniconta tilgængelig for kørende sælgere, konsulenter eller andre personer i virksomheden, som har behov for at kunne tilgå kundeoplysninger eller optage ordre mens de er “på vejen”.
Seneste version 2.04
Pris API kr. 99.- pr. md. + kr 99.- pr. md. iOrdre bruger - excl installations omkostninger.
Denne Add-on er udviklet af: Concept Data a/s | E-Mail | Rosenholmvej 13 7400 Herning Denmark
Uniconta A/S frasiger sig ethvert ansvar for denne Add-on og henviser til ovenstående udvikler. For vores generelle Uniconta licens besøg venligst vores vilkår og betingelser

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. denne add-on

*
*

Top