Evision ecommerce Besøg Add-on website

Evision ecommerce er bygget som en komplet integreret B2B/B2C platform, som indeholder CMS, EHANDEL, PIM og ERP i et og samme system. Herved kan du opbygge din egen webshop, uden at skulle tænke på de problemer der opstår, hvis du opbygger et system med elementer fra flere udbydere.  Alt samles i en komplet løsning, hvor alle elementer kommunikerer effektivt med hinanden som ét system.  Læs mere på www.evision-ecommerce.com om hvordan det virker og hvordan vi kan tilbyde dig den bedste B2B/B2C webshop løsning. Løsningens front-end anvender Sitecore eller Umbraco CMS som præsentationssystem. 

Evision ecommerce er markedets mest komplette system der har vist ”proof-of-concept” i flere af Danmarks mest succesfulde e-handelsvirksomheder. Evision ecommerce er nu 100% integreret i Uniconta.

Systemet består af tre komponenter, samt en opensource frontend:

  • PIM/OMS til Uniconta
  • Integrator engine
  • B2B/B2C ehandelsmotor  (Framework)

Open source ecommerce front-end – komplet shop opbygget i Umbraco – er en del af løsningen

Udover de tre komponenter leverer evision en komplet eshop front-end bygget i Umbraco og en ecommerce accelerator så .NET programmører hurtigt kan lære at tilpasse systemet så det passer til kundens krav og ønsker om grafisk udseende. Ecommerce front-end delen kan tilpasses til enhver virksomheds behov og inkluderer en fuld implementering af en e-handelsløsning. Du kan se hvordan en e-handelsløsning kan se ud ved at besøge http://electronics.demo.evision.dk eller http://yourbike.demo.evision.dk. De to webshop er kun eksempler som kan udbygges til det uendelige.

Prissætning

Løsningen prissættes dynamisk efter et “pay-as-you-grow” princip. Der er således ingen feature begrænsninger i løsningen, hvilket betyder at selv den mindste kunde har de samme stærke muligheder for drive en professionel e-handel som den meget store kunde. Læs mere på www.evision-ecommerce.com

Land Danmark, herunder Færøerne og Grønland
Kategori Customer management, E-Commerce, Order management, Webshop
Type Plugin
Platform Windows
Hvilken sektor er den Add-on til Alle virksomheder som ønsker en komplet e-handelsplatform som samler Indhold, e-handel, PIM og ERP i en løsning
Generelle betingelser Evision ecommerce anvender Umbraco CMS som frontend. Umbraco kan installeres enten on-premises eller Azure-baseret (Cloud-version)
Uniconta forudsætninger Server: The add-on requires a Uniconta Server-login and minimum of one (1) specific server user.
Anvendelse En komplet ehandelsplatform som anvender Uniconta som administrations- og databerigelsesmodul, herved skabes en unik vertical for virksomheder der ønsker den ultimative ehandelsløsning.
Seneste version Foundation 5.2
Pris Fra dkk 995 pr. måned
Denne Add-on er udviklet af: Evision ecommerce aps | E-Mail | Lyskær 8 2730 Denmark
Uniconta A/S frasiger sig ethvert ansvar for denne Add-on og henviser til ovenstående udvikler. For vores generelle Uniconta licens besøg venligst vores vilkår og betingelser

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. denne add-on

*
*

Top