Håndværkere

Apacta – vi hjælper håndværkere med at lave forretning Besøg Add-on website

Skab en bedre bundlinje og øg likviditeten i din håndværkervirksomhed med Danmarks mest førende app inden for branchen. Apacta hjælper håndværkere med at gøre hverdagen lettere og skaber økonomisk værdi ved hjælp af enkle og brugbare funktioner. Læs her, hvorfor 18.000 håndværkere i Danmark allerede bruger Apacta.

Timeregistrering
Kender du også det, at timesedler bliver krøllet sammen og på mystisk vis forsvinder? Apacta gør det let at registrere timer i hverdagen på mobil og computer, der sikrer din virksomhed en bedre bundlinje og øget likviditet. Den digitale timeregistrering giver dig det fulde overblik over, hvor dine medarbejdere befinder sig, og hvor mange timer der nøjagtigt bliver brugt på hver enkelt sag. Apacta er med til at sikre, at du får faktureret det rette antal timer hos kunden og sparer lønkroner på fejlagtigt registrerede timer.

Økonomi og fakturering
Tjener du faktisk penge på de sager, der kører i din virksomhed, eller er det en dårlig forretning? I Apacta kan du integrere dit eksisterende økonomisystem fra din virksomhed og få et samlet økonomisk overblik over de enkelte sager. Med et konstant overblik over anvendt tid, materialer og dækningsbidrag kan du fakturere hurtigere og oftere, der giver din virksomhed penge i kassen.

Dokumentation og kvalitetssikring
Undersøgelser viser, at størstedelen af danske håndværkervirksomheder stadig bruger papir og ringbind til kvalitetssikring, som hurtigt ender med at stå og fylde på hylden. I Apacta ved vi, at dokumentation og billeder er en vigtig del af kvalitetssikringen. Vi har derfor hundredvis af forskellige KLS-blanketter og skemaer, som vi skræddersyer til din virksomheds behov, så du nemt kan få overblik over hver enkelt sag.

Materialeforbrug
Du har sikkert oplevet mange gange, at antallet af materialer på en sag løber løbsk, hvor du mister overblikket over det hele. Med Apacta kan du registrere materialer direkte, mens du er ude på sagen, og de overføres automatisk til din faktura. Dette sikrer dig det fulde overblik over anvendte materialer og tilhørende dækningsbidrag på hver enkelt sag, sådan at du kan fakturere korrekt.

Få integreret Apacta som add-on i Uniconta og gør hverdagen lettere for alle ansatte i din virksomhed! Kom i gang med at bruge Apacta i Uniconta med det samme.

 

Funktioner i version 2.0.0

  • Indlæsning af faktura hoved samt linjer fra Apacta til Uniconta.
  • Synkronisering af projekter fra Uniconta til Apacta sager.
  • Oprettelse af kunder med oplysninger fra Apacta, hvis ikke de eksisterer i Uniconta.
  • Oprettelse af kunder med oplysinger fra Uniconta, hvis ikke de eksisterer i Apacta, i forbindelse med oprettelse af projekt.
  • Oprettelse af produkter med oplysninger fra Apacta, hvis ikke de eksisterer i Uniconta.
Land Danmark, herunder Færøerne og Grønland
Kategori Customer management, Order management, Project Management
Type Independent Add-on
Platform Windows
Hvilken sektor er den Add-on til Håndværkere
Generelle betingelser Uniconta med ordremodul og abonnement ved Apacta
Uniconta forudsætninger Server: The add-on requires a Uniconta Server-login and minimum of one (1) specific server user.
Anvendelse Efter kort opsætning i Uniconta, vil en automatisk service synkronisere Apacta og Uniconta.
Seneste version 2.0.0
Pris 99 kr. pr. måned og ca. 1 times opsætning på timepris. Ved behov for special tilpasning tilbyder vi også det.
Denne Add-on er udviklet af: MRC Computer A/S | E-Mail | Thistedvej 66 9400 Denmark
Uniconta A/S frasiger sig ethvert ansvar for denne Add-on og henviser til ovenstående udvikler. For vores generelle Uniconta licens besøg venligst vores vilkår og betingelser

Der er lukket for kommentarer.

Top