Få overblik, og styrk salget med webCRM

Kæmper din virksomhed med skuffesystemer og post-it-kaos? Eller vil I bare gerne have mere kontrol med salgsprocessen og øge salget?

webCRM er et praktisk CRM-værktøj, der er hurtigt at tage i brug og overskueligt at anvende i hverdagen. Med webCRM kan din virksomhed samle al viden om hver enkelt kunderelation – ikke bare fra salgsarbejdet, men også fra marketing og kundeservice. Det giver overblik og gør det let at planlægge en målrettet indsats. Og det booster salget!

Med en integration mellem Uniconta og webCRM får du mulighed for følgende:

  • Dine debitorer overføres nemt til webCRM ved opstart af integrationen. Derefter kan du løbende synkronisere, således at dine data er ens i begge systemer, og du i øvrigt undgår dobbeltindtastning. Tilsvarende når et kundeemne er blevet til en kunde, så trykker du blot på en knap, hvorefter kunden/debitoren oprettes i Uniconta.
  • Hvis du benytter varelinjer, kan disse nemt synkroniseres fra Uniconta til webCRM. Herefter kan du oprette tilbud baseret på opdateret varelinje info direkte i webCRM, lave og sende dit tilbud OG få dette tilbud konverteret til en salgsordre i Uniconta.

Vi sætter integrationen op for dig for en fast pris på DKK 4.995 ekskl. moms. Hvis du allerede er webCRM-kunde og anvender Uniconta. Herefter er du sikret løbende opdatering af integrationen gennem dit webCRM-abonnement. 

Bemærk, at integrationen forudsætter, at du har webCRM PLUS- eller ENTERPRISE-løsning.

 

Land Danmark, herunder Færøerne og Grønland
Kategori Customer management
Type Independent Add-on
Platform Mac OS, Windows, Android
Hvilken sektor er den Add-on til CRM
Generelle betingelser Uniconta-abonnement, webCRM PLUS- eller ENTREPRISE-abonnement
Uniconta forudsætninger Server: vær opmærksom på, at denne add-on kræver en separat Uniconta Server-login bruger
Anvendelse 2-vejs synkonisering af debitorer, kontaktpersoner, salg, varelinjer og ordrer.
Pris Opsætning: DKK 4.995 ekskl. moms, løbende: fra DKK 163 pr. måned
Denne Add-on er udviklet af: webCRM A/S | E-Mail | Lyngbyvej 3 2100 Denmark
Uniconta A/S frasiger sig ethvert ansvar for denne Add-on og henviser til ovenstående udvikler. For vores generelle Uniconta licens besøg venligst vores vilkår og betingelser

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. denne add-on

*
*

Top