Skræddersyet abonnementsbaseret salgssystem Visit add-on website

POS ONE

POS ONE er en veletableret virksomhed, som har eksisteret siden 1998. POS ONE er en kvalitetsbevidst og detaljeorienteret virksomhed, som igennem årene har lyttet til sine mere end 3000 faste kunder, samt involveret dem i virksomhedens udviklingsprocessen. 

POS ONE leverer sine skræddersyede Omni Channel salgssystemer til kommuner, kæder og virksomheder i flere lande i Europa – bl.a. England, Polen, Færøerne, Grønland, Norge, Irland, Skotland m.fl.

Forbind din Uniconta løsning med POS ONE salgssystemer

Med integrationen mellem Uniconta og POS ONE får du en 2-vejs integration. Det vil sige, at I selv bestemmer, hvor I vil oprette produkter, og hvor I vil styre jeres lager. Vi har valgt at gøre det nemt for jer, så I ikke skal ændre meget i jeres virksomhed. POS ONE er specialister i at integrere dine systemer sammen. Så, hvis I har en webshop, kan den også være en del af jeres løsning.

POS ONE samarbejder også med Uniconta forhandlere, hvor vi i fællesskab finder det mest optimale vareflow til jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at I som kunde får den bedste rådgivning, og at vi trygt kan implementere det sammen.

Country Denmark
Category Customer management, Order management, POS, Reporting, Webshop
Type Independent Add-on
Platform Mac OS, Windows
Which industry is the Add-on for Retail & Hospitality
Requirements POS ONE Software
Purpose of the Add-on 2-vejs synkronisering af salgstal, lagertræk og produkter.
Latest Version Opdateres og vedligholdes løbende. Inkl. i abbonnement.
Price 129
The Add-on is developed by: POS ONE A/S | E-Mail | Sivlandvænget 1 5260 Denmark

Yes, I would like to be contacted regarding this add-on

*
*

Top