MultiMark CRM Visit add-on website

MultiMark CRM

Effektiv styring af kunderelationer I salg, service og marketing
Skal din virksomhed fremstå som en seriøs forretningspartner, der har styr på kunderne?

Vil du have mulighed for at optimere dit ressourceforbrug og øge salget?

Mister du værdifuld viden, hver gang en medarbejder stopper?

Så er der en god chance for, at MultiMark CRM er et værktøj der kan hjælpe din organisation med at skabe overblik og struktur i kundedata, og sikre, at alle medarbejdere har adgang til de nødvendige kundedata. Når I arbejder med MultiMark CRM, vil kunderne opleve jeres virksomhed som professionel og engageret.

MultiMark CRM er et dansk udviklet CRM-værktøj, der kan dække alle CRM-behov for både små og store virksomheder. MultiMark CRM består af et grundmodul, som giver dig overblik og struktur i dine kundekontakter og flere tilvalgsmoduler, som du kan tilvælge alt efter din organisations behov.

Driftsikkerhed og udvikling
Vi leverer et driftsikkert system og har udviklere siddende in-house. Vi er 100 % danskejet. Systemet bliver løbende udviklet, med udgangspunkt i de ønsker og ideer vi får fra vores kunder. MultiMark CRM er en løsning der passer til din virksomhed, uanset om du har 3 eller 10 brugere.

Unikt for MultiMark CRM er, at muligheden for at tilpasse brugergrænsefladen, helt ned til den enkelte bruger. Det betyder i praksis, at to brugere med samme brugerprofil, kan have forskellige brugergrænseflade. Systemet kan nemlig tilpasses, alt efter behov og ønsker. Hver bruger har mulighed for at oprette egne genveje, til eksempelvis rapporter eller andre funktionaliteter, som brugeren ofte benytter.
Tilpasning af brugergrænseflade giver stor fleksibilitet. Det gør det bl.a. lettere for brugere, der ikke nødvendigvis har MultiMark CRM som deres primære arbejdsredskab, at navigere rundt i systemet og finde oplysninger.

MultiMark CRM indholder desuden specialmoduler til Retail og Service.

Country Denmark
Category Customer management, Document management, Order management, POS, Reporting, Tools
Type Independent Add-on
Platform Windows
Which industry is the Add-on for Alle
Requirements Licens til MultiMark CRM
Purpose of the Add-on Effektiv styring af kunderelationer for både salg, service og marketing
Price Kontakt din Uniconta partner
The Add-on is developed by: Consit A/S | E-Mail | Roskildevej 16 2620 Denmark

Yes, I would like to be contacted regarding this add-on

*
*

Top