iOrdre Ordrestyring Visit add-on website

Mobil løsning til Sælgere / Konsulent:
iOrdre er Danmarks bedste mobile ordresystem til kørende sælgere og konsulenter, der skal kunne optage ordrer “i marked”.
iOrdre kan ligeledes anvendes ifm. service- og vedligeholdelses-opgaver, hvor der er behov for løbende redigering (tilføje reservedelsforbrug) af ordrene.
Systemet er bygget direkte oven på Uniconta, og er oplagt for virksomheder, som anvender ét af disse økonomisystemer.
iOrdre er en hurtig og nem måde at gøre sin Uniconta tilgængelig for kørende sælgere, konsulenter eller andre personer i virksomheden, som har behov for at kunne tilgå kunde oplysninger, eller optage ordre, mens de er “på vejen”.

iOrdre Direkte integreret i dit ERP-system:
iOrdre er direkte integreret i dit ERP-system, og der er således ingen forsinkelser eller opdateringstider på data, når de skal indlæses eller udlæses.

Intet dobbeltarbejde:
Med iOrdre slipper du for at taste dine ordrer to gange! Registrér dine ordrer direkte på din smart phone eller tablet, mens du besøger dine kunder.

Dermed kan du afslutte dit arbejde, inden du forlader kunden, og rette fokus mod den næste.

Country Denmark
Category Customer management, Order management
Type Plugin
Platform iOS
Which industry is the Add-on for iOrdre er skræddersyet til sælgere, konsulenter og medarbejdere generelt, som skal kunne arbejde offline.
Requirements API service
Purpose of the Add-on iOrdre er en hurtig og nem måde at gøre sin Uniconta tilgængelig for kørende sælgere, konsulenter eller andre personer i virksomheden, som har behov for at kunne tilgå kundeoplysninger eller optage ordre mens de er “på vejen”.
Latest Version 2.03
Price API kr. 99.- pr. md. + kr 99.- pr. md. iOrdre bruger - excl installations omkostninger.
The Add-on is developed by: Concept Data a/s | E-Mail | Rosenholmvej 13 7400 Herning Denmark

Yes, I would like to be contacted regarding this add-on

*
*

Top